Kontakti i lokacije

Proizvodi

Početna › Proizvodi › Gnojivo › YARA GNOJIVA

YARA GNOJIVA

Gnojivo

YaraMila

YaraMila gnojiva karakterizira izvrsna dostupnost svih hranjiva, kako makro-elemenata te posebno važnih mikroelemenata. YaraMilaTM gnojiva primjenjuju se u manjoj količini nego drugi proizvodi, a prosječno se u ratarstvu upotrebljava 300-400 kg/ha te istodobno u intenzivnim usjevima 300-800 kg/ha. Sva YaraMila gnojiva sadržavaju određenu količinu sumpora, što u ratarstvu i uzgoju industrijskog bilja omogućava veće prinose i postizanje vrlo kvalitetnih proizvoda.

Usjevi u kojima su upotrijebljena YaraMila gnojiva vrlo su otporni na nepovoljne uvjete uzgoja, stresne situacije, bolesti i štetnike. Sve te prednosti jamče sigurniju proizvodnju, odnosno veći prinos i kvalitetniji urod.

Više o YaraMila gnojivima >

Pakiranje: 25 kg, 40 kg

 

YaraLiva Nitrabor i Calcinit

Koristi s u količini 250-500 kg/ha, rasipanjem granula po površini ili se unosi u tlo obradom. U povrtlarstvu se unosi u pripremi pred sjetvu ili sadnju te u prihrani tijekom vegetacije. U vinogradarstvu i voćarstvu primjenjivati početkom vegetacije do kraja cvatnje.

Više o YaraLiva Nitrabor gnojivima >

Pakiranje: 25 kg

 

YaraKrista skupina gnojiva

U suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji postoje tehnologije u kojima je potrebno vrlo precizno postići koncentracije hranjiva u hranjivoj otopini. Također, javlja se potreba za proizvodima kojima je moguće osigurati dodatne količine pojedinih elemenata ishrane. Proizvodi koji sadržavaju jedan ili najviše dva hranjiva elementa najviše se primjenjuju u intenzivnim tehnologijama uzgoja povrća, voća, cvijeća; i to u svim sustavima uzgoja.

Yara Krista skupina gnojiva proizvodi su vrhunske čistoće, 100% vodotopivi te se sa sigurnošću primjenjuju u suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Više o YaraKrista gnojivima >

Pakiranje: 25 kg

 

YaraVita skupina gnojiva

YaraVita proizvodi nisu samo obična hranjiva, to su posebno formulirana folijarna gnojiva. Posebne potrebe usjeva bile su naša misao vodilja tijekom razvoja tih gnojiva. Budite sigurni da izborom YaraVitaTM proizvoda vrlo uspješno i s visokim učinkom nadoknađujete nedostatke prijeko potrebnih hranljivih elemenata.

Više o YaraVita skupini gnojiva >

Pakiranje: 25 kg

 

Yara Ferticare

Yara FERTICARE SU vodotopiva NPK mineralna gnojiva s mikroelementima.

Yara FERTICARE (bivši Kemira Ferticare) kompleksna mineralna gnojiva su 100% vodotopiva gnojiva s izuzetno visokom hranljivom vrijednošću. Namijenjena su za prihranu biljaka preko sustava za navodnjavanje ali i folijarnu prihranu. U liniji Ferticare nalaze se proizvodi različitih formulacija.

Više o Yara Ferticare gnojivima >

Pakiranje: 500 g, 25 kg

 

Yara Ferticare mala pakiranja

Vrhunska vodotopiva NPK gnojiva s mikroelementima za prihranu svih vrsta usjeva:

  • u fazi početnog rasta i ukorjenjivanja
  • u fazi intenzivnog rasta i cvjetanja
  • u fazi donošenja plodova

Više o Yara Ferticare malim pakiranjima gnojivima >

Pakiranje: 500g

 

 

Proizvodi u ovoj kategoriji

Albatros
Cropcare
Kristaloni
Yara Liva
Yara Mila
Početna O nama Proizvodi Eko-kutak Galerija Kontakt

2017 © Oroz PHARM d.o.o.

Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.